Børneafdeling 303B får Patienternes Pris 2012

13 november, 2012 | 08:21
Presse

Børneafdeling 303B får Patienternes Pris 2012
 

Børneafdeling 303B på Aalborg Sygehus blev fejret med kagemand og klapsalver, da de modtog Patienternes Pris 2012
 
Sundhedsbrugerrådet har modtaget 261 flotte indstillinger til Patienternes Pris 2012 – og 30 indstillinger gik til Børneafdeling 303B.
 
– Vi er imponerede over, at der i år er kommet så mange indstillinger – og i særdeleshed, at der er kommet så mange indstillinger på Børneafdeling 303B, sagde Henning Olsen under prisoverrækkelsen. Han er formand for Sundhedsbrugerrådet der står bag Patienternes Pris.
 
– Det var et enstemmigt Sundhedsbrugerråd der pegede på Børneafdeling 303B. Indstillingerne fortæller, hvordan patienter og pårørende oplever at blive behandlet som en hel familie, og betragter afdelingen som deres andet hjem. Der er ingen tvivl om, at mange tilfredse patienter og pårørende oplever at være i særdeles trygge og gode hænder under deres sygdomsforløb, understregede Henning Olsen.
 
Afdelingen blev fejret efter alle kunstens regler med flag, kagemand, taler, tårer og anerkendelse – også til patienter og pårørende.
 
– Det er flot, at man i en hverdag præget af kaos og sygdom, har overskud til at fortælle den gode historie. Så derfor skal der til jer, der har haft overskuddet til at indstille afdelingen, også lyde en stor tak, sagde Ulla Astman i sin personlige tale til afdelingen.
 
Oversygeplejerske Karin Ørskov Hansen er meget stolt, men også ydmyg over, at afdelingen er blevet udpeget til at modtage Patienternes Pris 2012.
 
– Vi ser det som en af de fornemste opgaver at skabe en rolig og tryg hverdag for både patienter og familier – og Patienternes Pris er et synligt eksempel på, at det er lykkes. Det er en af de ypperste og flotteste tilkendegivelser på, at vi gør det godt – og det vil vi bestemt fortsætte med.
 
Efter kagemanden var indtaget, var der besøg af trylleklovnen MIGU, der med sin uvorne tøjhund Katinka frembragte mange højlydte kommentarer og spontane grin fra store og små.
 

Yderligere informationer

Billeder vedhæftet:
Henning Olsen, Formand for Sundhedsbrugerrådet overrækker Patienternes Pris og maleri.
Stolt personale på Børneafdeling 303B.
Familiestemning: Søde sygeplejersker og deres små patienter
Trylleklovnen MIGU og tøjhunden Katinka underholder et storgrinende publikum.
 
 
Børneafdeling 303B på Aalborg Sygehus blev fejret med kagemand og klapsalver, da de modtog Patienternes Pris 2012
 
Sundhedsbrugerrådet har modtaget 261 flotte indstillinger til Patienternes Pris 2012 – og 30 indstillinger gik til Børneafdeling 303B.
 
– Vi er imponerede over, at der i år er kommet så mange indstillinger – og i særdeleshed, at der er kommet så mange indstillinger på Børneafdeling 303B, sagde Henning Olsen under prisoverrækkelsen. Han er formand for Sundhedsbrugerrådet der står bag Patienternes Pris.
 
– Det var et enstemmigt Sundhedsbrugerråd der pegede på Børneafdeling 303B. Indstillingerne fortæller, hvordan patienter og pårørende oplever at blive behandlet som en hel familie, og betragter afdelingen som deres andet hjem. Der er ingen tvivl om, at mange tilfredse patienter og pårørende oplever at være i særdeles trygge og gode hænder under deres sygdomsforløb, understregede Henning Olsen.
 
Afdelingen blev fejret efter alle kunstens regler med flag, kagemand, taler, tårer og anerkendelse – også til patienter og pårørende.
 
– Det er flot, at man i en hverdag præget af kaos og sygdom, har overskud til at fortælle den gode historie. Så derfor skal der til jer, der har haft overskuddet til at indstille afdelingen, også lyde en stor tak, sagde Ulla Astman i sin personlige tale til afdelingen.
 
Oversygeplejerske Karin Ørskov Hansen er meget stolt, men også ydmyg over, at afdelingen er blevet udpeget til at modtage Patienternes Pris 2012.
 
– Vi ser det som en af de fornemste opgaver at skabe en rolig og tryg hverdag for både patienter og familier – og Patienternes Pris er et synligt eksempel på, at det er lykkes. Det er en af de ypperste og flotteste tilkendegivelser på, at vi gør det godt – og det vil vi bestemt fortsætte med.
 
Efter kagemanden var indtaget, var der besøg af trylleklovnen MIGU, der med sin uvorne tøjhund Katinka frembragte mange højlydte kommentarer og spontane grin fra store og små.
 
 
Billedtekst
Familiestemning: Søde sygeplejersker og deres små patienter
 
 
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder