Star Wars rykker ind på biblioteket i november

10 november, 2012 | 06:34
Presse

 
Den nationale børnebibliotekshjemmeside Pallesgavebod.dk sætter i november fokus på ”rummet” og Hovedbiblioteket i Aalborg følger trop med en måned i Stjernekrigens tegn.
 
 
De ikoniske Star Wars film har en speciel plads i rigtig mange hjerter hos både børn og voksne og Star Wars universet er over en næsten 35-årig periode blevet udvidet og udbygget med en bred vifte af tegnefilm, bøger, tegneserier og massevis af computerspil. Det fejrer vi i Aalborg i hele november måned.
 
Både Star Wars film, bøger og spil får således ekstra opmærksomhed hele måneden på Aalborg Bibliotekerne. I den forbindelse er der også aktiviteter og sjov konkurrencer, som bibliotekernes gæster kan deltage i.
 
I hele perioden kan børn på bibliotekerne deltage i en ”tegn en Star Wars Droid” konkurrence. Tegningerne kan afleveres på alle bibliotekerne i Aalborg og sidst på måneden trækkes der lod om en flot Star Wars præmie blandt de indkomne tegninger.
 
Lørdag den 17. november er der ”klæd ud dag” for børn på Hovedbiblioteket. Her præmieres det bedste Star Wars kostume med en stor og flot Star Wars præmie. Udklædningskonkurrencen finder sted i Børnebiblioteket fra klokken 11 til 12. Mød op klædt ud som Jedi, Stormtropper, Wookiee, Droid eller noget helt femte og deltag i konkurrencen.
 
Gæsterne kan også prøve nogle af de forskellige Star Wars spil til bl.a. PlayStation 3, Nintendo Wii og Xbox på Hovedbibliotekets spilbibliotek, GameZone, hvor der er fri adgang til en stor samling af spil og spilkonsoller til fri afbenyttelse i hele Hovedbibliotekets åbningstid.
 
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder