Rasmus Seebach inviterer til forårsfest i Aalborghallen

8 november, 2012 | 07:07


Rasmus Seebach er med sit nye, store show igen klar til Aalborghallen lørdag den 2. marts, hvor han i Aalborg Kongres & Kultur Center indleder sin Seebach Tour 2013, der bringer ham til 7 danske byer.
 
Efter en 2012 turné hvor alt var udsolgt, også til de to koncerter i Aalborghallen i november og februar, er der nok ingen tvivl om, at mange ser frem til nye popoplevelser med den populære sanger. Flere end 1 million publikummer oplevede Rasmus Seebach, og det har givet ham blod på tanden til endnu en turné.
– Jeg er rigtig taknemmelig for, at der er så mange, som støtter mig og lytter til min musik, at jeg virkelig har lyst til at glæde dem med en god oplevelse. Så lige nu går jeg og brygger på et nyt show, som bliver et storladent et. Jeg og mit band vil personligt sørge for, at alle får en ny og ganske særlig oplevelse. Jeg glæder mig allerede helt vildt. Det bliver en fest, og alle er inviteret siger Rasmus Seebach.
Koncerten er en ståkoncert og billetter til 330 kr. plus gebyr er i salg nu.
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder