Reading på Store Scene, Aalborg Teater

6 november, 2012 | 12:16
Presse

Søndag d. 18. november kl. 16.00 og mandag d. 19. november kl. 19.30.
 
Pris: kr. 150
Reading på Store Scene
Oplev Stine Stengade og teaterchef Morten Kirkskov lave en reading af Ingmar Bergmanns “Scener fra et ægteskab”. Reading-formatet er teater, der både er umiddelbart og nærværende. Skuespillerne læser hele stykket direkte fra manuskriptet i en sparsom scenografi efter kun få dages prøver.
 
Se Stine og Morten, i rollerne som Marianne og Johan, på mere eller mindre slap line i deres arbejde med at finde ind til kernen i dette historiske ægteskab.
 
Moderne klassiker
TV-serien “Scener fra et ægteskab” lagde gaderne øde i 70’ernes Danmark. Siden er det blevet til en film og ikke mindst et teaterstykke, som nordjyderne nu for første gang kan stifte bekendtskab med i form af en reading.
 
Kom og oplev om dramaet i dag kan få mand og kvinde til at blive sammen.
 
Læs mere om readingen.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder