3. Stop fra Gug “hjælper” Dansk Flygtningehjælp

6 november, 2012 | 07:46
Presse

 

-improteater & velgørenhedsshow
 
Torsdag d. 8. november kl. 21.30 – Aalborg Teaters Lille Scene, Jernbanegade 11, 9000 Aalborg
Entré 30 kr
Dørene åbner kl. 21.00
 
Anderledes velgørenhedsshow
Transformators førsteklasses improvisatorer sætter virkelighedens alvorlige historier under komisk lup. Glæd dig til en anderledes aften med Gug’erne og gæster.
 
Denne aften vil skille sig ud fra en almindelig “3. Stop fra Gug”-aften ved at have en række repræsentanter og frivillige fra Dansk Flygtningehjælp med på scenen i et panel, der undervejs skal give stikord, fortælle historier og andet fra den virkelige (flygtninge)verden som input til skuespillerne, de skal improvisere over.
 
Fokus gennem humor
Transformators kunstneriske leder Minna Johannesson fortæller om baggrunden for arrangementet:
“Vi vil ikke lede efter de smertefulde historier, som man ellers meget nemt kommer til, når snakken falder på flygtninge. Ja, det er et alvorligt emne, men netop derfor er det også så vigtigt, at vi kan bruge humoren til at sætte fokus med.”
 
Det er andet år i træk at Aalborg Teaters eksperimenterende scene Transformator og Dansk Flygtningehjælp samarbejder op til landsindsamlingen.
 
Ina Andersen fra Dansk Flygtningehjælps ungdom fortæller:
“Tankerne bag samarbejdet er at skabe opmærksomhed om indsamlingen ved at bringe det ud på andre platforme end blot selve indsamlingen og kun at ringe rundt.”
 
Alt er improviseret
3. Stop fra Gug er Aalborg Teaters faste improvisationsgruppe, der består af skuespillerne Steffen Eriksen, Carsten Svendsen og Mads Rømer Brolin-Tani. Alt hvad publikum ser opfinder de nu og her. Også sangene. Med på scenen har de bandet “Gug All Stars”, der består af ansatte på Aalborg Teater. Fra produktionschefen til lyddesignere.
 
Aftenens overskud går ubeskåret til Dansk Flygtningehjælps landsindsamling søndag d. 11. november.
 
Tilmeld dig eventen på Facebook
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder