Nordatlanterhavsblues – der er noget ur-agtigt over det

5 november, 2012 | 06:45
Kim Tausen

Man kan smage stormen, se de lodrette fjelde styrte i havet og høre mallemukkens tunge slæbende bluesgang på Hovedbilioteket, lørdag d. 10. november kl. 11. Hvordan det?
 
Jo, se – bluesduoen Jógvan og Terje giver eksklusiv koncert i Glashjørnet. Kom og vær med, lyt til ord du ikke forstår, ord som bliver til endnu en klangbund i en ordentlig omgang kvalitetsblues! Og så er det gratis.
 
Hvis du er til at prøve noget nyt og noget uvant, så skal du stoppe op her og lade dig føre ind på Hovedbiblioteket og lytte til sange fra “Norðuratlantshavsblús” som er titlen på de to Færøske bluesmænds Jógvan F. Madsen og Terji Krossteig Messell’s debut CD – et album med blues sunget på Færøsk.
 
Der er tale om Færøsk kvalitetsblues i første klasse og man henføres til en ur-agtig stemning, når man flyder hen til de blå toner. De to Færøske bluesbrødre har været på en fladlandsturné i foråret 2012 – og nu er turen kommet til Hovedbiblioteket.
 
For yderligere interesse – besøg www.nordblues.dk
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder