Lady Giga klar til Gigantium

5 november, 2012 | 08:29
Presse

 

Helene Fischer lander i Aalborg med et kæmpeshow, der er en verdensstjerne værdig
 
Det tyske sangfænomen Helene Fischer har sendt den store karavane med 9 lastvognstog og 5 busser mod Aalborg for at gøre klar til stjernens gigashow lørdag den 10. november i Gigantium i Aalborg. Selv kommer hun med privatjet og køres rundt i Danmark af bodyguardchaufføren i en toptunet Audi A8. Showet ”Für einen Tag – Live 2012” er Helenes hyldest til dagligdagen, selvom der bestemt ikke er noget dagligdags over opsætningen.
 
Helene Fischer, eller kun Helene som de siger i Tyskland for alle de største bruger kun deres fornavne, er en af Tysklands mest berømte sangerinder, og hun turnerer netop nu med sit kæmpe show i 7 lande. Det største show, med i alt 325.000 publikummer, som en tysk stjerne nogensinde har gennemført.
 
Den tyske schlagerdronning har fået kælenavnet Lady Giga i Tyskland netop på grund af sit gigantiske show, hvor den samlede stab af sangere, dansere, musiker og teknikere, sikkerhed osv. tæller mere end 100 mennesker. De 12 professionelle dansere har Helene selv været i USA og caste i Los Angeles. Showet lader intet tilbage at ønske overfor andre verdensstjerner som Lady Gaga, Madonna, Kylie Minogue, Britney Spears eller Jenifer Lopez.
 
Kæmpescenen er udstyret med en gigantisk LED-bagvæg, hvor et mix fra hele 5 TV-kameraer hele tiden følger Helene og det store show, f.eks. når hun forsvinder ned i gulvet, svinger i kæmpekraner ud over publikum, eller når hun kommer på scenen igen efter et af de mange kostumeskift, alle store stjerner benytter sig af. Scenen i Gigantium bliver over 30 meter bred, og bliver bygget af det samme firma som arbejder for bl.a. Madonna og U2.
 
Helene kan det hele. Synge slagere og store popnumre både af egen tekst og musik, men også andre store stjerners popnumre finder vej til hende repertoire. Og så kan hun danse og charmere sit publikum med skønhed og naturlig ynde, der stråler ud fra de 1,58 meter, stjernen måler.
Nogle tyske medier har beskrevet hende som underholdningsbranchens I-phone: hvert år lidt mere moderne, hvert år mere succesfuld og hvert år bedre end det foregående.
 
Den lille og smukke stjerne blev født i Sibirien, men kom til Tyskland allerede som 4-årig, og er lige nu på toppen af sin professionelle karriere med den europæiske turné, der strækker sig over mange måneder, og showet kan opleves på flere end 50 spillesteder.
 
Helene har vilde og loyale fanskarer i alle europæiske lande, der følger hende i tykt og tyndt. Også i Danmark er der en aktiv fanskarer, der møder deres powergirl, når det er muligt.
 
Den lille sangerinde lever privat sammen med en anden af Tysklands stjerner, Florian Silbereisen, der selv er sanger men også en kendt tv-showvært.
Han har givet Helene et krammedyr, en surikat, i stof, som hun sammen med sin uundværlige nakkepude altid har med sig undervejs, hvor det også er reglen, at hun mindst skal have 8 timers søvn for at være klar til at give sig selv 100 procent i de krævende shows.
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder