Første step i travl AaB-uge

5 november, 2012 | 08:24
Arkiv

 

 
AaB møder i den kommende uge FC Midtjylland, Esbjerg og FC København.
Første opgave er FC Midtjylland på Nordjyske Arena mandag aften.
 
Cheftræner Kent Nielsen glæder sig til de tre vigtige kampe:
 
– Der venter os en monsteruge, hvor vi vil blive udfordret på mange områder, og jeg er ikke i tvivl om, at vi allerede i morgen aften står over for et intenst opgør mod FC Midtjylland.
 
– FCM kommer givetvis til Aalborg med optimisme efter deres pokalsejr i Farum, så vi er bevidste om, at vi skal præstere på niveau med vores tidligere hjemmekampe i denne sæson, hvis vi skal opnå et brugbart resultat, konstaterer Kent Nielsen.
 
– Vi er dog overbeviste om, at der også venter FC Midtjylland en svær kamp, og med den sædvanlige flotte opbakning fra lægterne kan vi forhåbentlig få det bedste frem i os selv, siger Kent Nielsen, der efter søndagens træning har udtaget følgende 18 navne:
 
1 Nicolai Larsen, 2 Patrick Kristensen, 3 Jakob Ahlmann, 4 Lasse Nielsen, 5 Kenneth Emil Petersen, 7 Anders Due, 8 Rasmus Würtz, 10 Jeppe Curth, 11 Nicklas Helenius, 14 Mathias Wichmann, 17 Kasper Kusk, 20 Henrik Dalsgaard, 22 Carsten Christensen, 23 Nicolaj Thomsen, 26 Rasmus Thelander, 28 Hallur Hansson, 29 Rolf Toft og 30 Kayke.
 
Anfører Thomas Augustinussen er eneste mand på skadeslisten hos AaB.
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder