Momondo lancerer feriebolig-søgning

3 november, 2012 | 07:37
Presse

 

 
Nu behøver man blot at lede ét sted, hvis man vil have en god flybillet og samtidig bo med plads til hele familien eller venneskaren i en feriebolig. momondo.dk og SunnyRentals.com har indgået et samarbejde, så man nu kan søge efter ferieboliger på momondo.dk.
Der kan være mange penge at spare og meget fleksibilitet at hente, hvis man booker flybillet og overnatning hver for sig. Det har mange danskere allerede fundet ud af. Og nu behøver man kun at gå ét sted hen, hvis man vil have overblikket over flyafgange og priser samt bestille en privat feriebolig med plads til hele familien.
Fra i dag kan man nemlig søge på de mere end 100.000 ferieboliger, som SunnyRentals.com stiller til rådighed i hele verden på momondo.dk.
”Hos SunnyRentals.com har vi været på udkig efter en global rejsesøgemaskine, der kan gøre det muligt at finde billige flybilletter til at supportere vores 109.000 ferieboliger rundt omkring i verden. momondo har en af markedets bedste søgemaskiner, så vi er glade for at kunne samarbejde med en portal der er aktiv i 15 lande og som ligeledes har et godt brand,” siger Kim Konstantin Sølbeck, Vice President fra SunnyRentals.com.
 
Billigere ferier og nemmere planlægning
Kun at skulle søge fly og indkvartering til ferien eller weekendopholdet ét sted gør det ikke bare nemmere at finde ferien. Det kan også betyde, at turen til udlandet bliver billigere – især hvis man vil rejse flere sammen. For eksempel kan der ofte spares op mod 60% ved at leje en feriebolig hvis man rejser 4 personer eller mere. Ligeledes får man separate børneværelser og et køkken der er åbent 24 timer i døgnet.
”Vi arbejder hele tiden på at udvikle og skabe et brugervenligt site, der tilbyder prisgennemsigtighed på alt til rejsen. Samarbejdet med SunnyRentals.com giver brugerne mulighed for at planlægge deres rejse selv og søge efter billige ferieboliger i mere end 60 lande rundt omkring i verden. Og for rigtig mange mennesker er en feriebolig et oplagt valg, når først flybilletten er bestilt,” siger Martin Lumbye, Partner i momondo.
 
Om momondo:
Rejsesøgemaskinen www.momondo.dk søger over 700 rejsesider og sammenligner priser på flybilletter, hotelværelser, højhastighedstog og udlejningsbiler. momondo tilbyder brugergenerede online city guides og udgiver rejsebogsserien ’Ta’ med til’. momondo blev lanceret 1. september 2006 og er blevet anbefalet af danske og internationale medier, såsom New York Times, CNN og The SundayTimes. I 2011 og 2012 vandt momondo titlen som det bedste rejsesite ved Danish Travel Awards, og i 2012 vandt momondo også en anerkendt tysk pristest foretaget i forbrugermagasinet Stiftung Warentest. momondos mobilapplikationer til iPhone er tilgængelig her og til Android her
 
Om SunnyRentals:
SunnyRentals.com er et af de hurtigst voksende ferieboligudlejningsselskaber i Europa med mere end 100.000 ferieboliger til rådighed for udlejning i 61 lande. De største ferieformer på sitet er sol- og badeferier, storbyferie og skiferie. SunnyRentals.com blev grundlagt i 2009, er danskejet og har hovedkontor i København.
 
 

Del |

Relaterede nyheder

Mest læste nyheder

Seneste nyheder