Australian Artists and the Sydney Opera House

2 november, 2012 | 08:46
Presse

Udstillingen byder på værker af 8 af Australiens væsentligste kunstnere, der alle er repræsenteret på store museer rundt omkring i verden – bl.a. Metropolitan Museum of Modern Art i New York og Tate Gallery i London. Kunstnerne har fundet inspiration i arkitekturen og geografien omkring Jørn Utzons operahus i Sydney og vises nu for første gang samlet på en udstilling uden for Australien.
 
Kunstnerne er: Peter Kingston, John Olsen, Brett Whitely, Bruce Goold, Martin Sharp, Ken Done, Mika Popov Utzon og Lloyd Rees.
Udstillingen er kurateret af Lin Utzon, der har rejst rundt i Australien og mødtes med kunstnerne, samlerne og museerne og dermed bidraget til, at Utzon Center i Aalborg kan vise en udstilling med verdenskunst.
 
Udstillingen kan opleves frem til den 2. december.
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder