Fernisering: High On Low Brow – på Galerie Wolfsen

1 november, 2012 | 12:00
Presse

Der er sket meget på Galerie Wolfsen de sidste par uger, og fra på lørdag kan du nyde resultatet, der er nemlig fernisering på den nye udstilling, High On Low Brow.
Desuden ånder vi også ud efter den sidste veloverståede fernisering, hvor galleriet stolt kunne fejre sit 20-års jubilæum. Og så er vi utroligt glade for at meddele, at USA har taget rigtigt godt imod en af galleriets populære kunstnere, Ole Ahlberg, udtaler Kent Wolfsen.
 
Fernisering: High On Low Brow.
Surrealismen møder undergrundens folkelige kunst, og du er hermed inviteret til en fernisering, som du sent vil glemme. Forbered dig på en udstilling fyldt med syrede og kitchede tendenser: Elleve talentfulde kunstnere er samlet fra hele verden og repræsenterer hver især den kontroversielle Low brow-kunst, der havde sit udspring i de vilde 70’ere i Los Angeles, Californien og siden har vokset sig stor uden for mainstreamen.
 
Det hele skydes i gang den 3. november 2012, kl. 11.00.
Galleriets kurator, Rasmus Ejaas Fischer, vil give et indslag om Low brow-genren samme dag kl. 12.00, så kom og hør nærmere om kunst på kanten af det acceptable.
 
Vi byder på et glas vin, en øl og chips.
Solo-udstilling: Anja Altenburg Laursen
Udstillingen tilbyder først et blik på en af de dygtigste danske Low brow-kunstnere Anja Altenburg Laursen. Anja interesserer sig særligt for mennesket og vores forskellige snørklede sider. Hun prøver at skubbe til den menneskelige tankegang og få betragteren til at fordybe sig i billedernes mysterier.
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder