Storladet kenyansk show forfører publikum

31 oktober, 2012 | 06:44
Presse

Storladet kenyansk show forfører publikumsom Karen Blixens kærlighed til Kenya gjorde.
 
Det kenyanske show Out of Africa vil med nye funky afrikanske danse, melodier og sprudlende livsglæde varme de flestes hjerter, og sende os på samme rejse som Karen Blixens Farm in Africa at the foot of the Ngong Hills, gjorde.
Showet gæster Aalborg Kongres & Kultur Center lørdag den 1. december.
 
Showet er en fantastisk safari gennem Kenya med 25 af landets bedste sangere, musikere og dansere, der tager publikum med på en farverig og fascinerende rejse tilbage til Blixens Kenya og frem til i dag. Out Of Africa spiller kun i AKKC denne ene lørdag i december, men er på turné til syv danske byer.
Forestillingen præsenterer en kulturel rejse op igennem Afrikas historie, med alt fra majestætiske Masaikrigere og deres traditionelle, særprægede og fascinerende danse, kvindelige sangeres smukke vokalharmonier til den nutidige, opløftende og glade Benga-musik fra natklubber i Mombasa og Nairobi. Out of Africa har alt inden for Kenyas stolte danse- og musikkultur, og præsenterer det med utrolig indlevelse og vitalitet.
Det er længe siden, at Karen Blixen forelskede sig i Afrika, og at Robert Redford og Meryl Streep i filmen Out of Africa rullede over filmlærrederne.
Her kunne man se det storslåede kontinents diversitet og dets farverige kultur og befolkning. Siden hen har man hørt om borgerkrige, aids, korruption og pirater. Film i dag såsom Blood Diamant og nu Kapringen viser det mange er kommet til at forbinde Afrika med.
 
Men Afrika er meget mere, og den hollandske producent Peter Ultee og instruktøren Leoni Jansen har i det nye Show Out of Africa forsøgt at formidle den sande følelse af Afrika. Det man ikke ser på film og TV.
 
Peter Ultee stod bag en række internationale produktioner, herunder succesen African Mamas, der besøgte Danmark i 2008.
 
Out of Africa har haft verdenspremiere i Holland, hvor showet spiller for fulde huse. Derefter går turnéen videre til Belgien, Luxembourg og Danmark, i alt skal den kenyanske trup give 70 shows på turnéen i de fire lande.
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder