Margrethe Grarup og Mads Vinding Duo i HUSET

27 oktober, 2012 | 06:37
Presse

 

Presse

Så skete det: Et af Danmarks absolutte bas-esser med over 600 pladeudgivelser bag sig fik øje på Aalborgs bedste jazz-bluessangerinde!
Mads Vinding spiller bas i verdensklasse. Han har spillet med alle de store lige fra Herbie Hancock, Wayne Shorter og Stan Getz til Dollar Brand – og nu altså sammen med vores Margrethe! Mens Mads Vinding har modtaget et hav af officielle jazzpriser, ligger verden endnu åbne for Margrethe. Lokalt nyder hun dog Husets største pris: publikum kommer nemlig, når Margrethe er på plakaten. ”Når man lukker øjnene og kun bruger ørerne, hjertet og nakkehår som modtageapparat, vil man uvægerligt tro at danske Margrethe Grarup er aldeles sort, og formodentlig datter af en sort afroamerikansk gospelsangerinde.” lyder anmeldelsen fra Frederikshavn Bluesfestival . Vi ved det er sandt.
Et unikt møde mellem disse to med jazzen som omdrejningspunkt, og med et uundgåeligt strejf ad blues og andre lækkerier. En intim koncert med forkærlighed for det uforudsigelige og det store i det små. Glæd jer.
 
 
Torsdag den 1. novmber kl. 20.00 i Huset i Hasserisgade
 
Forsalg: Musik: 80 kr. inkl. gebyr – Musik og mad: 130 kr.
(Cafe: Buffet kl. 17.30-19)
 
 
På dagen: Musik: 100 kr. inkl gebyr
 
Husets Café tilbyder lækker vegetarbuffet fra kl. 17.30 – ca. 19.00.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder