AaB klar til topkamp i Farum

26 oktober, 2012 | 05:54
Presse

 

AaB gæster i aften de forsvarende mestre fra FC Nordsjælland, som i tirsdags spillede 1-1 mod det italienske mesterhold Juventus.
 
En indsats der har aftvunget respekt hos AaB’s cheftræner Kent Nielsen:
 
– Vi kipper med flaget for resultatet, ligesom vi har stor respekt for FC Nordsjællands præstationer i Superligaen både i denne og i sidste sæson.
 
– Der venter os helt sikkert en spændende udfordring mod et FCN-hold, der spiller med både stor boldsikkerhed og enorm tålmodighed, siger Kent Nielsen, inden duellen mellem Superligaens nummer to og nummer tre.
 
– For os handler det om at levere et højt energiniveau og være stærke i vores organisation og vores presspil, og offensivt kræver det, at vi er dygtige på bolden, konstaterer Kent Nielsen, der har udtaget følgende 19 navne:
 
1 Nicolai Larsen, 2 Patrick Kristensen, 3 Jakob Ahlmann, 4 Lasse Nielsen, 5 Kenneth Emil Petersen, 7 Anders Due, 8 Rasmus Würtz, 10 Jeppe Curth, 11 Nicklas Helenius, 14 Mathias Wichmann, 17 Kasper Kusk, 20 Henrik Dalsgaard, 22 Carsten Christensen, 23 Nicolaj Thomsen, 26 Rasmus Thelander, 27 Christian Rye, 28 Hallur Hansson, 29 Rolf Toft og 30 Kayke.
 
Der er tvivl om Rasmus Würtz, mens skadeslisten omfatter Thomas Augustinussen, Nicholas Gotfredsen og Kasper Bøgelund.
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder