Nordkraft udstiller kunst af børn

25 oktober, 2012 | 06:30


I weekenden d. 26. og 27. oktober kan du opleve udstillingen “Børns Kreative udtryk – liv og læring” i Kedelhallen i Nordkraft.
 
 
Gennem fotos, små fortællinger, tegninger samt spændende og fantasifulde kreationer vil udstillingen præsentere det pædagogisk arbejde fra en række institutioner i Aalborg Kommunes Reggio Emilia netværk.
 
Udstillingen er åben fra fredag kl. 15.00 til lørdag kl. 15.00.
 
Sideløbende med udstillingen bliver der afholdt seminar for 90 pædagoger i netværket. Temaet for dette års seminar er ”Kan Kreativitet Læres?” ved professor Lene Tanggaard, AAU. Lørdag er der workshops i musik, drama og billedkunst for deltagerne. Dette i samarbejde med ”Kulturskolen” Aalborg.
 
Børns deltagelse, projektarbejdsformen, rummets indretning og dokumentation af børns læring er vigtige fokusområder i Reggio Emilia.
 
Reggio Emilia Projektet bygger på inspiration fra den pædagogiske filosofi, som er udviklet i daginstitutionerne i regionen Reggio Emilia i Norditalien. Kimen til projektet i Aalborg Kommune blev grundlagt helt tilbage i 1993.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder