Hvordan udvikler vi Aalborg som en attraktiv grøn by?

24 oktober, 2012 | 08:21
Arkiv

 

Alle er velkommen til at deltage i debatten, når Aalborg kommune holder temamøde i Det Grønne Råd torsdag 1. november kl. 17 – 19.30. Mødet holdes i mødelokale 158, Stigsborg Brygge 5, 9400 Nørresundby.
 
Bæredygtighed, klimatilpasninger, vedvarende energi, grøn teknologi, grøn lokalplanlægning, … er blot nogle af overskrifterne i Aalborg Kommunes Bæredygtighedsstrategi og Klimastrategi. Udfordringerne er store og der er mange løsningsmuligheder og hensyn at tage.
 
Aftenens indlæg spænder fra det strategiske plan og diskussion om, hvordan fremtidens bæredygtige by skal se ud, til et konkret eksempel på grøn og klimatilpasset planlægning, og afsluttes med muligheden for at flere gode løsningsmuligheder og idéer fremsættes og drøftes.
 
Alle er velkomne!
 
Programmet for ‘Den attraktive grønne by – fra strategi til konkrete planer’
 

 
 
 
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder