Halloween-stemning i Friis

24 oktober, 2012 | 08:55
Foto: Svenn Hjartarson.

 

Halloween står for døren, og i Friis Aalborg Citycenter har masser af nordjyske børn været med til at pynte op, idet rigtig mange benyttede sig af muligheden for at lægge vejen forbi de kreative værksteder i efterårsferien. Det er der kommet en masse sjove, kreative græskar og flotte tegninger ud af, og disse kan nu ses udstillet rundt omkring i centret helt indtil onsdag 31. oktober.
Som en yderligere opvarmning til Halloween inviterer Friis alle børn og voksne til at komme og få ideer, tips og tricks til udklædningen, ligesom en professionel make-up artist er klar til at lave fx sår, ar eller lignende helt gratis. Make-up artisten holder til i det uhyggelige værksted foran Trendzonen på Plan 1 fredag 26. oktober kl. 15-18 og lørdag 27. oktober kl. 11-14.
Halloween afsluttes i Friis onsdag 31. oktober, hvor Aalborg Gospel Choir giver koncert ved Kunstvæggen på Plan 0 kl. 16-18. Koncerten i Friis Aalborg Citycenter er del af opvarmningen til Aalborg Gospel Festival, som finder sted i dagene 28. november – 1. december.
 
Billedtekst: Koncentrationen var stor, da der blev tegnet Halloween-tegninger med en af Danmarks bedste tegnere Kasper Købke.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder