Aalborg byder kommende studerende velkommen til ”Afterstudy”

24 oktober, 2012 | 07:11
Arkiv

 

Torsdag d. 25. oktober 2012 fra kl.16-18 inviterer Aalborg Kommune for første gang unge fra hele landet til ”Afterstudy – Aalborg” i Nordkraft
 
Når unge skal til at vælge uddannelsesby, er det ikke kun studiemuligheder, der spiller en rolle. Også fritidsaktiviteter, gode boligforhold og spændende kulturtilbud påvirker valget af studieby.
Netop i denne uge har de videregående uddannelser fra 24.-26. oktober inviteret studerende fra gymnasiale uddannelser over hele landet til at prøve studiepraktik enten på Aalborg Universitet (AAU) eller på University College Nordjylland (UCN).
 
Aalborg Kommune benytter samtidig lejligheden til at vise, hvad byen har at byde på efter ”studietid” med ”Afterstudy Aalborg”, hvor deltagerne fra studiepraktik kan møde aktører fra byen kultur-, sports-, og fritidsliv og høre om byens attraktive tilbud. De kommende studerende kan bl.a. møde to professionelle sportsfolk: Rune Spliid, som er håndboldspiller i Aalborg Håndbold og læser til Serviceøkonom på UCN og Camilla Sand Andersen, som er fodboldspiller i Fortuna Hjørring og læser Medicin på AAU samt få svar på spørgsmål som:
– Hvilke boligmuligheder er der i Aalborg?
– Hvad kan jeg lave i min fritid?
– Hvor kan jeg dyrke sport?
– Hvor kan jeg gå til koncert eller se en teaterforestilling?
Tid og sted:
 
”Afterstudy Aalborg” foregår torsdag d. 25. oktober 2012 i Kedelhallen i Nordkraft, Kjellerups Torv, fra kl. 16-18.
 
Danmarks bedste uddannelsesby
Aalborg vil være Danmarks bedste uddannelsesby. Derfor lægger Aalborg Kommune vægt på at uddannelsesmiljøet skal være attraktivt for de unge i studietiden og motivere de studerende til en erhvervskarriere i Aalborg efter endt uddannelse.
Vil du vide mere
 
Læs mere på hjemmesiden: www.studyaalborg.dk

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder