Direktør for grovvarefirma vandt den nordjyske ledelsespris 2012

23 oktober, 2012 | 13:26
Presse

 

 

Administrerende direktør Søren Rathcke fra grovvarefirmaet Hedegaard i Nørresundby vandt prisen som bedste leder i Nordjylland
For femte gang dystede dygtige ledere fra Nordjylland om at få den eftertragtede titel som årets Nordjyske Leder. I år løb adm. direktør Søren Rathcke fra grovvarefirmaet Hedegaard A/S i Nørresundby med prisen. Virksomheden sender omkring 1.000 tons færdigvarer bl.a. til landbruget og detailhandelen ud fra fabrikken i Nørresundby hver dag.
Alle 168 medarbejdere hos Hedegaard havde indstillet deres direktør, fordi han altid er den samme, forsvarer sine medarbejdere, søger og finder løsninger. Han har hjertet på det rette sted og basen er 100 % reelle og troværdige forretningsprincipper, som han alene står i spidsen for i en af Nordjyllands ældste og respekterede virksomheder. Medarbejderne ønskede med indstillingen at værdsætte ham, og det lykkedes, da en enig dommerkomité tirsdag eftermiddag i Aalborg Kongres & Kultur Center overrakte prisen på 25.000 kroner til brug for videreuddannelse hos act2learn samt en statuette af kunster Thorvald Odgaard.
Bag prisen står UCN act2learn, Lederne Himmerland, Erhverv Norddanmark samt Aalborg Kongres & Kultur Center. Dommerkomitéen med direktør Anders Thorup i spidsen modtog 23 indstillinger, og skulle heraf finde 3 nominerede, som udover Søren Rathcke var premierløjtnant Rikke Stenbæk fra Søværnets sergent- og grundskole og afdelingschef Kim Anders fra Telenor.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder