Magtens Korridorer på Skråen

21 oktober, 2012 | 08:42
Presse

 

 
Der samles op på Magtens Korridores foreløbige udgydelser, når albummer SPIL NOGET VI KENDER kommer på gaden. Og de er der alle sammen; både dem du er glad for at kende og dem, du hellere havde glemt. Som f.eks. den med hesten 😉
 
Efter fire guld- og platinsælgende albums siden gennembruddet med FRIVÆRDI i 2005 mener bandet, at det er på tide med en opsamling.
 
“Vi har faktisk siden vores første udgivelse presset på for en opsamling. Tænk på hvor fedt der er at udgive en plade med deraf følgende koncerter og festivaler og gratis øl – bare uden det hårde slid, hvor vi først skal i øvelokalet og derefter i studiet. Med pladeselskabet har s’gu været noget svære at overtale”, udtaler de snøvlende.
 
Beslutningen om udgivelsen blev truffet efter en stor og stort set udsolgt forårstour 2012, og pt. er Magtens Korridorer i gang med deres sommertour, der bl.a. inkluderede Skovdalen den 28. juli (endnu en fantastisk koncert!).
 
Udgivelsen følges op af en Greatest Hits Tour rundt i landet, der bringer dem til Skråen den 8. november.
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder