Tolsgaard & Pretzmann “Live In Concert 2012”

19 oktober, 2012 | 07:50
Presse

 
 

2012 bliver året hvor Rune Tolsgaard og Esben Pretzmann prøver kræfter med noget helt nyt. De to Angora drenge er i skrivende stund i gang med at udvikle et nyt sceneshow i musikken og komikkens tegn. Det endnu unavngivne show har premiere i oktober 2012.
 
Rune Tolsgaard (født 6. januar 1977 i Skive) er en dansk autodidakt komiker, manuskriptforfatter, instruktør, konceptudvikler og tidligere medindehaver af produktionsselskabet Made in Valby. Han brød igennem med satireprogrammet Drengene fra Angora (2004) sammen med Esben Pretzmann og Simon Kvamm.
 
Rune er opvokset i landsbyen Vile i det nordlige Salling, nord for Skive. Han kom ind på Filmhøjskolen i Ebeltoft og læste derefter kortvarigt teatervidenskab på Københavns Universitet.
Han har medvirket i en række forskellige DR-programmer, bl.a. Børneradio, Chris og chokoladefabrikken, Ruben – drengen der kan tale med ting, Rockerne, Drengene fra Angora, Teatret ved Ringvejen, Trio van Gogh og Angora By Night. Rune Tolsgaard har tidligere spillet trommer i det nu forhenværende, Århus-baserede band, Cinnamon Sigh, der tunerede med Nephew i slutningen af 90′erne. Han har desuden medvirket i tv-reklamer for Viasat og L’EASY.
 
Esben Pretzmann (født 15. juli, 1978 i Kalundborg) er en dansk komiker og tv-personlighed.
Han voksede op i Dronninglund. Begge forældre var gymnasielærere – faderen Otto stadigvæk. Han har medvirket i diverse programmer i Danmarks Radio, blandt andet Chris og chokoladefabrikken, Ruben – drengen der kan tale med ting, Rockerne, Drengene fra Angora, Teatret ved Ringvejen, Trio Van Gogh, Angora By Night og han har lagt stemme til den hypokondriske og depressive skolebibliotekar Morten i Yallahrup Færgeby.
 
Han har ofte arbejdet sammen med Rune Tolsgaard og Simon Kvamm i såvel Rockerne som Drengene fra Angora .
 
I 2009 samt 2010 medvirkede han i TV 2′s ugerevy Live fra Bremen, samt i Specialklassen på DR-Ramasjang; produceret af produktionsselskabet “Made in Valby”.
Skråen den 7. november kl. 20.00
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder