Klaustrofobisk teaterkoncert på Transformator

18 oktober, 2012 | 06:43
Arkiv

The Birth Of A Human – Danmarkspremiere på Transformator
 
Torsdag d. 18. oktober kl. 21.00
Entré 30 kr / 1 klip
Dørene åbner kl. 20.30
 
Rockorkesteret Family Grand samarbejder i dette projekt med den improvisatoriske trio Skuli/Skjødt/Raaschou om teaterkoncerten “The Birth Of A Human” – Et klaustrofobisk stykke musik om jagten efter livet.
 
“The Birth Of A Human” er et stykke med 6 musikere og en skuespiller, der beskriver personen Adams traumatiske opvækst og hvilken påvirkning dette har på hans liv.
 
Forestilling om indre konflikter
Skuespilleren Ulver Skuli spiller hovedpersonen i stykket der – gennem en række digte og i sammenspil med musikken – beskriver Adams indre konflikter. Dette omhandler tabuer som incest, selvmord og psykisk sygelighed.
 
Historien er mørk, rørende og energisk. Stykket understøttes af musikeren Christian Skjødt på diverse elektroniske objekter, avantgardisten Søren Raaschou på guitar, effekter og laptop samt rockorkesteret Family Grand.
 
Danmarkspremiere på Transformator – derefter kan “The Birth Of A Human” opleves på flere af landets teatre.
 
Tilmeld dig eventen på Facebook
 
 
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder