Punktér dine fordomme

17 oktober, 2012 | 06:27
Arkiv

Humor og alvor, din og min virkelighed, fordomme og integration.
Kom og mød unge fra C:ntact Taskforce fra Betty Nansen Teatret, der spiller deres egne liv og oplevelser ind under huden på dig. Se verden fra en anden vinkel og få svar på dine spørgsmål, når de unge efter stykket stiller op til dialog og debat.
Skrevet om C:ntact: ”De unges egne livshistorier med fokus på integration sætter den selvfede, trygge danskers livsførelse i relief ved at fortælle om kidnapninger, generationssammenhold og konflikter, religionsforårsaget vold, dansk politiracisme m.m.” Teateranmelder Kirsten Dahl i ”Integrationsåbner”.
C:ntact Taskforce er unge danskere med vidt forskellige etniske baggrunde, der sammen med professionelle instruktører skaber en forestilling, hvor de unges personlige historier og oplevelser er i fokus. De laver teater, der afkræfter fordomme og skaber dialog mellem mennesker.
Mellem forestillingen og debatten serveres en forfriskning.
Arrangeret af Aalborg Bibliotekerne i samarbejde med KUL, Nordkraft.
Billetter á 30 kr. kan købes på www.aalborgbibliotekerne.dk
Onsdag d. 7. november kl. 18 – 20.15
Volt Salen, Teater Nordkraft, Nordkraft.
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder