Kim Larsen klar med ny koncert i AKKC

17 oktober, 2012 | 05:41
Arkiv

 

Kim Larsen er snart tilbage. Både i Aalborg og også med et nyt album ”Du Glade Verden”.
Den 22. februar 2013 er han klar til at præsentere sine helt nye tekster og musik sammen med Kjukken i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC).
 
Aalborg Kongres & Kultur Center begynder salget i morgen den 17. oktober til Kim Larsen & Kjukken, der i forbindelse med et nyt album vil turnere næste år. Det er efterhånden to år siden Kim Larsen som solo-artist udgav albummet ”Mine Damer og Herrer”.
 
Nu er han tilbage med de stærke musikere fra Kjukken, og er klar til at introducere nord- og midtjyderne for en række nye sange, men snyder heller ikke sit publikum for at dykke ned i sit imponerende katalog af hits fra sine 40 år i dansk musik.
Kim Larsen var forsanger i det kendte, danske rockband Gasolin fra 1969, der eksisterede ni år og producerede hits såsom Rabalderstræde og Kvinde min. Siden har Kim Larsen udgivet adskillige soloalbums, men har også gjort sig som manuskriptforfatter til Erik Balling-filmen Midt om natten. I 1995 flyttede han til Odense og dannede Kim Larsen & Kjukken.
Koncerten er en ståkoncert, men der vil, som altid til ståkoncerter, være adgang til et begrænset antal unummererede siddepladser efter først-til-mølle princippet bagerst i salen.
 
Billetsalget begynder den 17. oktober 2012. Billetpris: 340 kr. inkl. gebyr. Billetter sælges via Aalborg Kongres & Kultur Centers billetkontor på tlf. 99 35 55 66 eller på hjemmesiden akkc.dk samt via BILLETnet.dk.
 
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder