Humor og dødsens alvor i en flaskehals

17 oktober, 2012 | 06:04
Foto: Teater Nordkrafts Facebookside

Det blå, blå hav – DANMARKSPREMIERE
 
Spiller i perioden 24. oktober til 17. november på Teater Nordkraft
 
I en trøstesløs betonghetto et sted i udkanten af byen sidder Darko og hans stenede ven, Elle, og drikker sig fra sans og samling. Under et ubehjælpsomt selvmordsforsøg med en tøjsnor og en neglesaks møder Darko ghettoluderen Motte, og midt i forliste drømme, moralsk forfald og dødelig stilstand, opstår der på én gang et håb og en længsel efter noget helt andet. Noget, der ligger på den anden side af bolighelvedets grå betongrænse: Det blå, blå hav.
 
Forestillingen er skrevet af den unge tyske dramatiker, Nis-Momme Stockmann, hvis prisbelønnede stykker spilles overalt i Tyskland og er oversat til flere sprog. DET BLÅ, BLÅ HAV blev uropført i 2010 på Schauspiel Frankfurt, hvor Stockmann siden 2009 har været tilknyttet som husdramatiker.
 
På scenen står tre talentfulde unge skuespillere, og iscenesættelsen og de visuelle rammer er lagt i hænderne på to debutanter, som begge er nyuddannet fra Statens Teaterskole. Forestillingen er en co-produktion med Husets Teater i København.
 
OBS: I forbindelse med forestillingen har vi lavet et samarbejde med Aalborgs hjemløse, der sælger Hus Forbi ved vores foyer. Tag godt imod dem!
 
Ser mere på Teater Nordkrafts hjemmeside

 
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder