LUK MUNDEN OG LET RØVEN

15 oktober, 2012 | 08:18
Pressre

 

KRÆFTENS BEKÆMPELSE og DIABETESFORENINGEN inviterer til foredrag af Christian Bitz Mandag, den 22. oktober kl. 19.00 i Salen, Haraldslund Vand- og kulturhus, Kastetvej 83, 9000 Aalborg.
 
 
• I dette nytænkende og underholdende foredrag giver Christian Bitz sine tilhørere en ultrakonkret og overkommelig guide til et sundere liv. Deltagerne motiveres til den handling, der giver dem et naturligt forspring i hverdagen og sætter en effektiv stopper for den stigende madfrygt.
• En sund livsstil er fundamentet for et velfungerende liv med masser af energi og overskud. Det er der ingen tvivl om. Men Christian Bitz stiller stort spørgsmålstegn ved de normer og kulturer, der efterhånden hærger samfundet, i hjemmet og i selvværdet hos den almindelige dansker, der ikke går stort op i træning, kost og sundhed.
• Bitz giver med dette foredrag guiden til det sunde liv, der er baseret på helt almindelige råvarer, der helt enkelt bliver til helt almindelig og super lækker (sund) mad, til helt almindelige super travle mennesker – der både skal have karriere, børn og hverdag til at gå op i en højere enhed.
• Det er samtidig et opgør med selvudnævnte eksperter og sensationshungrende medier, der med fanatisme og forbud har gjort sundhed til et uopnåeligt ideal.
• Kort sagt – et foredrag for helt almindelige dødelige væsener.
 
Billetter a 150,- købes Kræftens Bekæmpelses rådgivning, Vesterå 5 i tidsrummet d.1.- 22. oktober. Restbilletter sælges ved indgangen
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder