Efterårsferie med Halloweenstemning i Friis

15 oktober, 2012 | 07:52
arkiv

 

Oktober i Friis Aalborg Citycenter kommer til at emme af høst- og halloweenstemning, og med efterårsferien som det centrale omdrejningspunkt er der lagt op til et væld af gode oplevelser.
 
 
 
I selve efterårsferien åbner der et græskarværksted. Det er bemandet af Karnevalskoloritterne, og alle interesserede kan komme og hjælpe med at gøre Friis Aalborg Citycenter klar til Halloween. Der bliver mulighed for at lave sit helt eget græskar i mange sjove materialer sammen med Karnevalskoloritterne, og værkstedet er åbent mandag-onsdag i uge 42 kl. 15-18. Græskarværkstedet ligger ved Trendzonen på plan 1, og alle græskar udstilles i Friis ugen efter. Her uddeles der flotte præmier til dem, der har kreeret de bedste og sjoveste.
 
Torsdag og fredag i efterårsferien er der nye muligheder for at afprøve sine kreative sider. En af Danmarks bedste tegnere, Kasper Køpke, bemander tegneværkstedet kl. 12-16. Alle har mulighed for at kigge forbi tegneværkstedet foran Trendzonen på plan 1 og tegne en tegning til Friis Aalborg Citycenters Halloween-udstilling og deltage i konkurrencen om præmier.
 
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder