Danmark møder de spanske europamestre i Aalborg

15 oktober, 2012 | 06:20
Lars Horn / Baghuset

 

Det danske U/21-landshold spiller EM-kvalifikationskamp mod de regerende europamestre fra Spanien den 16. oktober kl. 18.30 på Aalborg Stadion. Fire AaB-spillere er udtaget til landsholdstruppen.
Når det danske U/21-landshold går på banen i Aalborg er det for at kæmpe om en billet til EM-slutrunden i Israel næste sommer. Du kan komme og heppe på de danske fodbolddrenge, og det får de ifølge landstræner Morten Wieghorst brug for:
”Spanien er et rigtig rigtig stærkt hold, og det bliver en stor opgave for os, men vi skal glæde os til kampen og tro på vores egne evner. Vi skal gå ind til kampen med mod, for hvis vi ikke gør det, og tror det er overstået, så har vi tabt. Vi skal virkelig have en tro på os selv mod Spanien,” siger U/21-landstræner Morten Wieghorst til DBU.
Der er gratis adgang til kampen på Aalborg Stadion den 16. oktober kl. 18.30– dørene åbner kl. 17.
Fire AaB-spillere i landsholdstruppen
Morten Wieghorst udtog i sidste uge holdet, som skal spille de afgørende play-off kampe mod Spanien. Fire AaB-spillere er med i landsholdstruppen – og det er Nicolai Oppen Larsen, Jakob Ahlmann Nielsen, Kasper Kusk og Nicklas Helenius.
 
 
Fanzone med masser af sjov
Inden kampen er der lavet en fanzone mellem Haraldslund og Aalborg Stadion, hvor du kan blive malet i ansigtet som en rigtig fan, spille fodbold på pannabane, prøve en stor hoppeborg, besøge DBU´s landsholdklub, deltage i konkurrencer eller opleve Futsal i stadionhallerne.
 
Alle aktiviteterne er gratis og foregår fra klokken 16-18.30.
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder