Efterårsudstilling på Galleri MOLEVIT i efterårsferien

12 oktober, 2012 | 05:56
Presse

 

Kom og se ekspressiv kunst, hvor energien er målet med kunsten.
 
Karen Willesen “er fascineret af det, som driver os, bringer os sammen og får os til at føle os levende”
 
På den kommende efterårsudstilling, er der ikke noget mørkt og tungt over værkerne, de er malet hen over sommeren, hvor netop lyset og lethenden er malet ind sammen med en fantastisk energi. Altsammen til tonerne af Tina Dicow LET OG NORDISK.
 
 
Karen Willesen’s værker er olie på lærred og hun arbejder med mange lag, der er påført med kraftfulde penselsstrøg, der oser af energi.
 
Karen Willesen har haft et forår, der har været præget af udstillinger i hele Danmark og udlandet, bla. Hannover hvor hun mærker en stor interesse for sine skønne værker, gennem et samarbejdet med Galleri Hofmann i Hannover.
 
Hun har udstillet på ART HERNING 2011 og 2012, Gallerier i København, Århus og selvfølgelig også i Skagen påsken over, der er en glædelig tilbagevendende begivenhed.
Og hun har lavet flere udsmyknings opgaver heriblandt PWC Lillebælt, Beck-Bruun København, Broager Sparrekasse og Domhuset i Sønderborg.
 
Nu har hun nydt arbejdsroen, til at skabe nye værkerne som vises på Galleri Molevit i efterårsferien, og dem glæder hun sig til vise sit publikum.
 
Karen Willesen’s værker er olie på lærred og hun arbejder med mange lag, der er påført med kraftfulde penselsstrøg.
 
Karen Willesen er uddannet på Århus Kunst Akademi, hos Ulrik Hoff København og på Teko Herning.
Hun er tilknyttet flere gallerier i Danmark og Tyskland.
Galleri Uggerby Lønstrup, Galleri Sonne København, Galleri Hohmann Hannover og senest hos Galleri Knud Grothe, Charlottenlund.
 
Karen Willesen er senest også aktuel i bogudgivelsen 101 kunstner 2012, skrevet af Tom Jørgensen, Redaktør på Kunstavisen og Kulturredaktør på JyllandsPosten. Bogen kan ses og købes i udstillingsperioden.
 
Udstillingen kan ses i perioden Lørdag 13. oktober – lørdag d. 20. oktober, alle dage kl 10 – 18, Jens Klarups Vej 1 9990 Skagen.
 
Kunstneren er selv tilstede alle dagene
 

Del |

Relaterede nyheder

Mest læste nyheder

Seneste nyheder