Momondo igen kåret som ”Bedste Rejse Website”

11 oktober, 2012 | 05:48
Arkiv

De danske forbrugere foretrækker stadig momondo (www.momondo.dk), når de skal planlægge deres rejse. For andet år i træk er rejsesitet kåret som ”Bedste Rejse Website” ved det prestigefyldte Danish Travel Awards.
Det var igen i år 1.400 personer fra analyseinstituttet You Gov’s store Danmarkspanel, der sammen med flere tusinde medarbejdere i den danske rejsebranche kårede momondo, som Danmarks bedste rejsesite. momondo modtager den prestigefyldte pris med stor tak til alle, der har stemt.
”På vegne af teamet bag momondo vil jeg gerne takke for opbakningen og den motivation, som prisen giver os. Vi vil gerne skabe verdens bedste online rejsesite. Det var de ambitioner vi havde, da vi lancerede momondo som et lille dansk initiativ tilbage i 2006, og det er de ambitioner vi stadig har, når vi går på arbejde hver dag”, siger Martin Lumbye, Partner i momondo.
Halvdelen af danskerne benytter momondo til at finde rejser hvert år.
”Mere end 2,5 millioner danskere har besøgt momondo i 2012, de har i gennemsnit foretaget 9 søgninger hver – hvilket svarer til, at vi har serviceret danskerne med mere end 22 millioner prissammenligninger på flybilletter”, siger Martin Lumbye.
Momondos søgeunivers fås også til Android og iPhone, hvor momondos app. lige nu er den mest downloadede rejse-app. i både Danmark, Norge, Sverige og Finland.
”I dag anvender ca. 15 % af vores brugere mobile enheder, når de søger efter rejser. Vi har derfor stort fokus på vores mobile koncept ”700 rejsesites i din lomme”, der tilbyder en service, som rigtig mange forbrugere efterspørger”, siger Martin Lumbye.
Kåringen af momondo som Danmarks bedste rejsesite skete ved et stort arrangement i Cirkusbygningen tirsdag aften, hvor 350 gæster fra hele rejsebranchen var samlet. Det var 18. gang, at Danish Travel Awards blev afholdt.
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder