Verdensberømt magisk Queen show

9 oktober, 2012 | 06:59
presse

 
 

Gary Mullen & The Works One med One Night of Queen, tager dig den søndag den 4. november med på en magisk rejse, med alle de store hits fra Queens storhedstid. Aalborghallen i Aalborg Kongres & Kultur Center danner rammerne for en aften fyldt med mange af de store Queen-hits, som Gary Mullen sørger for, bliver leveret med sådan en overbevisning, at man skulle tro, det faktisk er Freddie Mercury på scenen.
 
Om vi kender Queen eller ikke, kender vi deres musik. Numre som ’Bohemian Rhamsody’, ’We Will Rock You’ og ’I Want to Break Free’ er blevet en del af vores livs soundtrack. One Night of Queen er en mulighed for at genopleve Queen og deres storslåede musik live.
I en medrivende forestilling hyldes musikken fra Freddie Mercury og gruppen Queen. Showet har turneret i syv år og bandet og hele produktionen genskaber den atmosfære og den stemning, som gjorde Queens koncerter til noget helt fantastisk.
 
I front står den engelske sanger Gary Mullen, som i 2000 vandt i tv-programmet ’ Starts In Their Eyes’. Bandet begyndte at turnere i 2002 og de er blevet verdensberømt på deres lighed, ikke mindst med Freddie Mercury, men også på deres evne til at gengive sangene og musikken på den helt rigtige måde. Showet giver mange referencer til Queens turneer – blandt andet med 80’er-lyssætningen, som er lavet autentisk i forhold til det lys Queen brugte mellem 1980 og 1986. Gary Mullen & The Works har på denne turné inviteret sopranen Ruth Keer med
 

Del |

Relaterede nyheder

Mest læste nyheder

Seneste nyheder