TV2 på Skråen den 8. marts

9 oktober, 2012 | 07:23
Arkiv

Bag duggede ruder 1981-2012 – 100 sange på 180 dage.
Fredag d.26. oktober kl.19.30 går det aarhusianske band TV-2 på scenen til en gigantisk udendørs koncert på Bispetorv i Århus. Det er startskuddet til et historisk stunt: Et dansk band spiller 100 sange fra hele bagkataloget fordelt på 6 koncerter, det næste halve år rundt om i Danmark med en enkelt afstikker til udlandet.
Pyh…vil mange tænke, må de godt det ? Og kan de ? Tør de ? Ja, lyder det samstemmende fra det lykkelige orkester, som beskedent henviser til deres slogan: Vi kan ikke gøre alle tilfredse, men vi gør det grundigt !!
Anledningen er at TV-2 endelig har taget sig sammen til samle værkerne og udgive dem under overskriften: Bag duggede ruder 1981- 2012. Godt 30 år er der gået siden TV-2 for første gang optrådte i hjembyen. På café Casablanca stod orkestret stuvet sammen på få kvadratmeter, med små tv-monitorer udenfor til den store forsamling som IKKE kunne komme ind. Siden er koncertstederne vokset lidt, det er blevet til mange udsolgte koncerter i Scandinavian Congres Center, KB – hallen og sidst i 2012 for over 35.000 mennesker på årets Skanderborg festival.
Nogen har kaldt dem Danmarks største rockorkester. Selv vil de nok foretrække betegnelsen Danmarks stædigste orkester. De er det band som har holdt hinanden længst ud, ganske enkelt. Spørger man dem hvorfor kommersvaret promte: Det er publikums skyld ! Hvad enten det er ansvars forflygtigelse eller udtryk for en reél respekt for bandets trofaste tilhængere så er det pay back time. Det starter med en gratis koncert d. 26 oktober i Aarhus og slutter et halvt års tid efter d. 3. maj i Tivoli, København.
Undervejs rammer de Skråen i Aalborg d. 8. Marts 2013, og her er repertoiret sange fra: Verdens lykkeligste mand, Kys bruden og Yndlingsbabe.
Undervejs får vi 100 sange af de bedste (og dem de stadig kan spille) præsenteret i nye og originale versioner, med et hav af gæster og brudstykker af den originale scenografi. Spørgsmålet er: Får vi dem at se i de Hawaii- skjorter de optrådte med på Roskilde festivalen i 1981 ?
Bandet vil gerne invitere alle med på denne tidsrejse uden endestation.
Billetsalget starter tirsdag d. 9. Okt.
 
På gensyn 8. marts på Skråen
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder