Skønmalerier, sorgbehandling og film på kanten i Biffen

9 oktober, 2012 | 07:37
Arkiv


En ny uge betyder nye premierefilm i Biffen.
Der er kræs på programmet i Biffen denne uge. Torsdag den 11. oktober er der premiere på Bille Augusts flotte Marie Krøyer.
Husk at du nu kan bruge dit Biografklub Danmark-medlemskab i Biffen. Samme dag er der premiere på den fransk-canadiske perle Monsiuer Lazhar. Torsdag den 18. oktober er der premiere på doku-thrilleren The Imposter samt på filmen Palme om Oluf Palme.
Hele efterårsferien er fyldt med gode tilbud. Biffen tager del i No Limits – Aalborg Fringe Festival med tre vidt forskellige tredages-temaer. Biffen giver dig det værste, det mest absurde og det mest tankevækkende. No Limits kører fra 12.-21. oktober. Både lørdag den 20. og søndag den 21. bydes der på OperaKino igen og du tages denne gang med til La Traviata fra Arena di Verona.
Fredag den 26. oktober får Biffen besøg af MIX Aalborg – LesbianGayBiTrans Film Festival. I år vises de to film The Mountain og GAYBY.
Og du kan godt allerede begynde at glæde dig til nyt koncept i Biffen – Rabalder Bio, der giver dig fantastiske kvalitetsfilm for børn. Du får tre børnepremiere her til vinter. Den første film i rækken – En Kat i Paris – har premiere lørdag den 10. november. Mere om programsætning mv. for Rabalder Bio følger.
Der er masser af andre gode premierefilm at glæde sig til i de kommende måneder. Læs mere om alle de kommende filmoplevelser i Biffen her.
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder