Café Hacks julekoncert drysser igen med stjernestøv

9 oktober, 2012 | 14:00
Presse

 
Mød blandt andre de danske topnavne Lukas Graham, Alphabeat, Rytteriet, Lars Lilholt og Christina Feldthaus til den underholdende og julehyggelige optagelse til DRs populæreste radioprogram med vært Søren Hack.
 
Traditionen tro optager DRs populære radioprogram, Café Hack igen i år julekoncert i Aalborg Kongres & Kultur Center onsdag den 5. december.
Radioværten Søren Dahl drysser med stjernestøv og glitter denne jul, og danner dermed rammerne for en hyggelig og stemningsfuld aften.
I gaverne under juletræet kan du bl.a. opleve Rytteriet, Alphabeat, Christina Feldthaus, Lars Lilholt og Lukas Graham.
Denne december får Dahl besøg af livstilsekspert Christina Felthaus, som er bedst kendt fra DRs tv-program ’Kender du typen’, hvori hun kommentere på de kendtes levevis og bolig. Den sidste krone på værket over livsstilsprogrammer, er ’So F***ing Speciel’, hvori Felthaus undersøger de små finurlige og specielle tendenser, der eksisterer i det danske samfund. Mon hun og Dahl kan sætte lys på nogle af de specielle juletendenser, vi danskere har?
 
Blandt de musikalske gæster, som Dahl har inviteret, er det danske band Alphabeat. Bandet har lige udgivet deres nye album ’Express non-stop’, hvor nummeret ’Love Sea’, disse dage, strømmer ud af de danske radiokanaler.
Lars Lilholt gæster ligeledes Dahl. Lilholt har denne sommer været på sommerturné og fyldt den danske sommer med varme toner. Det næste fra Lilholt er en ny akustisk turné, hvor han blandt andet gæster Aalborg i november.
Som prikken over i’et gæster også hele Danmarks charmør, Lukas Graham, Dahls varme sofa. Lukas Graham gæster også det nordjyske i marts, hvor bandet kommer for at løfte taget af Aalborghallen. I øjeblikket turnér bandet rundt i det danske, og deres popularitet er ikke til at tage fejl af, da bandet foruden høster musikalsk ros, også er nomineret i ikke mindre end 7 kategorier til DMA 2012.
I en anden boldgade kan denne julekoncert også byde på DR2s satire program Rytteriet. Der er ingen tvivl om at der denne aften vil blive lagt i den varme satire-gryde når Martin Bush og Rasmus Botoft gæster Dahl.
 
Foruden de prominente gæster, vil der traditionen tro, være pyntet op efter alle julens regler, og det vil med garanti blive en aften i det hyggelige hjørne, med julelys, hyggelig stemning og ikke mindst en god snak.
Koncerten optages og kan efterfølgende høres landet over på DR4 den 16. december i Café Hacks sædvanlige sendetid søndag kl. 10-12.
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder