Outlet slog dørene op i Friis

8 oktober, 2012 | 09:26
Presse

 

Med masser af sportstøj til lavpris er SPORT ON TOP Sport Outlet nu åbnet i Friis Aalborg Citycenter. Butikken har slået dørene op til 300 kvadratmeter forretning på Plan 0 ved Nørregade-indgangen, og Center Manager Mille Toft Schou glæder sig over den nye forretning i Friis.
 
– Vi byder SPORT ON TOP Sport Outlet hjerteligt velkommen og er glade for, at vi nu også har outlet-konceptet i Friis Aalborg Citycenter. Det er oppe i tiden med outlets som supplement til eksisterende sportsforretninger, og den nye butik passer godt ind i det samlede udbud i Friis. Ydermere tilfører et sports-outlet som SPORT ON TOP noget helt nyt til Aalborg midtby, og det ser jeg også som meget positivt, siger Mille Toft Schou.
SPORT ON TOP sælger sportstøj til lavpris fra lækre mærker som Peak Performance, The North Face, Kilmanock, Nike, Adidas, Puma, Carite og Color Kids, og der er meget at vælge imellem for både børn og voksne. Butikken tilbyder sidste sæsons kollektioner til attraktive priser men har også altid gode aktuelle partivarer.
 
SPORT ON TOP har også butikker i Hjørring og Frederikshavn.
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder