Hver tredje vil holde efterårsferie i Danmark

8 oktober, 2012 | 10:22
Arkiv

 

Til trods for at den danske sommer mest har budt på kølige aftener, regn og blæst, så planlægger hver tredje af dem, der holder efterårsferie i år, alligevel at holde denne under danske himmelstrøg. Det viser en undersøgelse foretaget af ferieboligportalen SunnyRentals.com blandt 1.169 danskere.
En sommer med regn, blæst og temperaturer, der kun sjældent er nået op over de 20 grader i Danmark, får tilsyneladende ikke udlængslen frem i alle danskere. Således planlægger hver tredje af de danskere, der vil holde efterårsferie, at tilbringe denne i Danmark i år.
Og det er specielt børnefamilierne, der planlægger at tilbringe efterårsferien inden for landets grænser.
Det viser en undersøgelse foretaget af SunnyRentals.com blandt 1.169 danskere fra hele landet.
 
Efterårsferien er familiehygge-tid
Selvom intet tyder på, at efterårsferien byder på noget, der minder om godt vejr i år, så betyder det ikke, at det danske efterårsferiefolk, som planlægger at tilbringe efterårsferien i Danmark, får forpurret deres planer for ferien på grund af vejret.
Hver fjerde (25 pct.) planlægger nemlig familiehygge, mens hver femte (20 pct.) vil tilbringe ferien med afslapning. Hver sjette (15 pct.) vil sætte museumsbesøg og andre kulturelle oplevelser i højsædet, mens yderligere 15 pct. vil tilbringe efterårsferien med bl.a. gåture i naturen.
”Set i lyset af den noget atypiske sommer, vi nu har oplevet i Danmark i to år i træk, må det siges at være imponerende, at så mange danskere alligevel lader sig lokke af efterårsferie inden for landets grænser. Men hvis man vælger at tilbringe efterårsferien i Danmark, er det oftest, fordi man sætter kvalitetstid med familie eller venner i højsædet, og netop hygge hjemme, i en feriebolig eller i sommerhus er efterårsferien jo oplagt til,” fortæller Kevin Helsinghof fra SunnyRentals.com, som netop har oplevet en stigende søgning på bl.a. sommerhuse i Danmark i forbindelse med efterårsferien.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder