AaB forventer tæt Brønshøj-kamp

3 oktober, 2012 | 06:41
Arkiv

 

AaB’s cheftræner Kent Nielsen forventer en tæt og intens affære, når det onsdag eftermiddag gælder mødet med barndomsklubben Brønshøj Boldklub i DBU Pokalens 3. runde.
 
Brønshøj Boldklub er efter en tredjedel af sæsonen i den næstbedste fodboldrække blot tre point fra en oprykningsplads til Superligaen.
 
– Superliga-holdene kunne ikke trække hinanden i denne runde, og derfor er det indiskutabelt, at vi har fået en af de sværeste opgaver, mener Kent Nielsen.
 
– Vi kommer til at møde et Brønshøj-hold, som altid spiller med ekstrem energi og vilje, og i særdeleshed i Tingbjerg Idrætspark er man en håndfuld for alle modstandere.
 
– Der venter os derfor en rigtig pokalfight og et stort stykke arbejde for at sikre avancement, men kan vi matche Brønshøjs løb og tacklinger, så tror vi også, vi kan gå videre, hvilket jo er det, det handler om, konstaterer Kent Nielsen, der har udtaget følgende 18 navne:
 
1 Nicolai Larsen, 2 Patrick Kristensen, 3 Jakob Ahlmann, 5 Kenneth Emil Petersen, 7 Anders Due, 8 Rasmus Würtz, 10 Jeppe Curth, 11 Nicklas Helenius, 14 Mathias Wichmann, 17 Kasper Kusk, 20 Henrik Dalsgaard, 21 Nicholas Gotfredsen, 23 Nicolaj Thomsen, 26 Rasmus Thelander, 28 Hallur Hansson, 29 Rolf Toft, 30 Kayke og U/19 Liga-målmand Martin Hæsum.
 
Ukampdygtige hos AaB er Thomas Augustinussen, Lasse Nielsen og Carsten Christensen.
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder