Rekordsøgning til Studiepraktik med fokus på mere end uddannelse

2 oktober, 2012 | 06:08
Foto: Billedarkiv

 

Aalborg Universitet gør klar til den største invasion nogensinde af potentielt kommende studerende, når gymnasieelever fra hele landet i uge 43 kommer i Studiepraktik på deres ønskeuddannelser. Omkring 2000 har allerede søgt, og nu åbnes der for ledige pladser i anden runde til et forløb, som gør ekstra meget ud af at præsentere Aalborgs attraktioner.
 
De 2000 studiepraktikanter fordeler sig på Aalborg Universitets afdelinger i Aalborg, København og Esbjerg. Alene i Aalborg har 1855 søgt i første runde, og blandt de uddannelser, som flest har vist interesse for som første prioritet, er Jura, Psykologi, Arkitektur & Design, Medicin, Erhvervsøkonomi, Sociologi og Idræt.
– Selv om der har været rekordstor interesse, kan vi tage endnu flere ind, fordi vores studier har gjort sig umage med at skabe plads. Så der er stadig mulighed for at søge ind på mange studier, fortæller koordinator Charlotte Rohde fra Den centrale Studievejledning på Aalborg Universitet.
Studiepraktikanterne kommer fra alle egne af landet, og som noget nyt får de i år ekstra god mulighed for at danne sig et indtryk af, hvad Aalborg har at byde på ud over selve uddannelserne. Læs mere på aau.dk
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder