Perlende cocktail med Søren Dahl og Thyra Frank

2 oktober, 2012 | 06:35
Presse

 

Søren Dahl har invitereret Thyra Frank, folketingsmedlem og tidligere leder af plejehjemmet Lotte til sit nye show Søren Dahl 40+4 i Aalborg Kongres & Kultur Center torsdag den 11. oktober.
 
40+4 stiller skarpt på det moderne menneskes liv og dagligdag, og Søren Dahl vil på scenen lave en musikalsk, morsom og hyggelig stemning. Og der er lagt op til en samtale med fest og farver, når Søren Dahl byder sin gæst, Thyra Frank velkommen. Søren Dahl vil på sin humoristiske og vidende facon sætte fokus på den landskendte politiker født i fra Gl. Skørping og opvokset i Nordjylland, og som med sin holdning til, hvordan livet skal leves i alderdommen, har gjort sig kendt for filosofien ”retten til en værdig alderdom”. En filosofi, hun som leder af plejehjemmet Lotte på Frederiksberg, stod i spidsen for bl.a. med rødvin til maden, portvin til kaffen, musik, fest og farver samt en hvert år en enkelt charterferie for de 22 beboere.
Søren Dahl, som både kan kalde sig radio-/TV-vært, komponist, instruktør, foredragsholder, forfatter og komiker, blander alt det han er bedst til i showet 40+4. Han mikser både sjov og alvor, når han ser på det moderne menneske og nogle af de helt store spørgsmål i livet. Søren Dahl er uddannet musikpædagog ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i 1984, og har senere taget en videreuddannelse i musical- og filmkomposition. Det har resulteret i, at han har komponeret titelmelodierne til DR-programmerne Forsvundne Danskere, Fjordfiskerne og Profilen.
Han var midt i 90’erne en del af komikergruppen De Nattergale, har samarbejdet med både Jacob Haugaard, Finn Nørbygaard og Jette Torp, og han har været vært på Tv-programmet Det’ ren kagemand. Mest kendt er han nok for sin værtrolle i radioprogrammet Café Hack på DR P4, som hver søndag underholder op mod en femtedel af den danske befolkning.
Aftenen med Dahl og Frank kan opleves på Aalborg Kongres & Kultur Centers hyggelige scene i Det Lille Teater, og der er stadig nogle få billetter i salg.
 
 
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder