Bellevue A/S – nordjysk Gazelle for tredje år i træk!

2 oktober, 2012 | 09:45
Presse

 

For tredje år i træk kan den succesfulde oplevelsesvirksomhed, Bellevue A/S, stille sig på sejrsskamlen som en af dansk erhvervslivs hurtigløbere. Med denne tredje kåring som Gazellevirksomhed er Bellevue et lysende eksempel på, at man sagtens kan opleve god vækst og skabe synlige resultater trods finanskrise.
Kun en lille og eksklusiv skare af virksomheder formår at blive Gazelle mere end én gang, og med tre kåringer i træk er Bellevue A/S med i det udvalgte selskab. Et selskab, som repræsenterer eliten af vækstorienterede danske virksomheder. Hos Bellevue er glæden over udnævnelsen ikke mindre af, at man også i 2010 og 2011 modtog den ærefulde og eftertragtede pris.
”Vi er meget stolte af, at vi har formået at fastholde vores status som Gazellevirksomhed. Én ting er at blive Gazelle, men at blive det tre år i træk er fantastisk – og et tydeligt tegn på, at vi gør noget rigtigt”, siger adm. direktør for Bellevue Per Brogaard. ”Udnævnelsen er i høj grad et resultat af det engagement og den vilje, som virksomhedens medarbejdere og kompetente samarbejdspartnere udviser, ”, fortsætter Per Brogaard. ”Vi har siden opstarten i 2003 kun oplevet positiv udvikling, hvilket bl.a. har betydet, at vi fra år til år øger medarbejderstablen – og vi ansætter stadig på livet løs, så vi fortsat kan imødekomme den eksplosive efterspørgsel, vi oplever på vores produkter”.
Med de mange unikke oplevelser, der forhandles i landsdækkende kæder som fx Salling, Imerco, Bog & Idé, Føtex og Bilka har Bellevue for alvor formået at fyre op under danskernes lyst til alt fra en tur i Ferrari og helikopter til hotelophold og skøn wellness. Per Brogaard er ikke i tvivl om, at årsagen til successen bl.a. skal findes i virksomhedens evne til at tilgodese markedets stigende behov for oplevelser. Og det er også derfor, at Bellevue hele tiden føjer nye spændende oplevelser til det i forvejen store og alsidige sortiment. De to seneste oplevelser, Bellevue har lanceret, er sejltur i gondol til den romantisk anlagte og håndbold på eliteplan til sportsfreaken – oplevelser, der i den grad begejstrer markedet. ”For os er det altid et skulderklap, når kunderne kan li’ vores oplevelser. Det giver os masser af energi og gejst til at fortsætte med at sætte agendaen på markedet for oplevelser – og vi går da også benhårdt efter at få prisen igen i 2013”, slutter en glad og tilfreds Per Brogaard.
For yderligere oplysninger kontakt venligst: Adm. direktør Per Brogaard, Bellevue A/S, dir. tlf. 30214648 eller pb@bellevue-as.dk
Billedtekst: Bellevues adm. direktør, Per Brogaard, får den 3. oktober, ved Børsens Gazellekonference i Farsø, overrakt virksomhedens tredje Gazellepris. Her løfter Børsen også sløret for Region Nordjyllands vindergazelle.
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder