Trinny og Susannah til Danmark

1 oktober, 2012 | 05:59
Presse

 

Ventetiden er ovre! Nu kommer Trinny og Susannah til Danmark.
 
Så er vi klar! Mere end 5000 skønne kvinder – og mænd! – har tilmeldt sig i et ønske om at få hjælp af tv-programmet ”Trinny & Susannah indtager Danmark”. Kanal 4 tager hul på optagelserne i næste uge, og det store felt er nu kogt ned og fordelt ud på otte byer. Her vil de to verdenskendte og engelske stil-guruer udvælge kvinder og mænd, tage dem under deres kyndige hænder og give en fabelagtig makeover fra inderst til yderst.
 
Siden 1994 har Trinny og Susannah forvandlet og hjulpet tusindvis af kvinder i lande som England, Polen, Belgien, Sverige, Norge, Australien, Israel, Holland og USA. Nu er turen kommet til Danmark, hvor Kanal 4 får sin helt egen danske udgave af programmet. De to kvinder lander om kort tid på dansk jord med blot én mission – at lære de danske kvinder og mænd at elske den krop, de har!
 
”Vi kritiserer kun kvinders tøj, som ikke fremhæver de smukkeste dele ved deres krop. Vi kunne ikke drømme om at kritisere en kvindes vægt eller krop. Det handler jo om at få kvinder til at acceptere, hvem de er, og hvordan de ser ud. Og så finde noget tøj de vil elske.”
 
Sådan lyder ordene fra Trinny, og det er også den fremgangsmåde, som de to modefænomener vil gribe det hele an på, når de tager rundt i landet for at møde kvinder og mænd på gader og stræder. Er man blandt de heldige udvalgte, venter der en skøn forvandling, som ikke blot får en til at stråle udvendig men også indvendig.
 
Fra mandag den 1. oktober til og fredag den 12. oktober, besøger Trinny og Susannah de otte byer i følgende rækkefølge: København, Helsingør, Odense, Roskilde, Kolding, Esbjerg, Århus og Aalborg.
 
”Trinny & Susannah indtager Danmark” kan opleves på Kanal 4 i foråret 2013.
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder