Ny butik åbner i Friis

1 oktober, 2012 | 05:41
Foto: Billedarkiv

 

Torsdag 4. oktober kl. 10 åbner en helt ny butik i Friis Aalborg Citycenter. Det er SPORT ON TOP Sport Outlet, der slår dørene op til 300 kvadratmeter forretning på Plan 0 ved Nørregade-indgangen.
 
Det nye medlem af Friis-familien kommer til at tilbyde sportstøj til lavpris fra lækre mærker som Peak Performance, The North Face, Kilmanock, Nike, Adidas, Puma, Carite og Color Kids, og der bliver meget at vælge imellem for både børn og voksne.
Sport outlets er en tendens, som boomer lige nu, og SPORT ON TOP har allerede erfaring med outlets fra to butikker i Hjørring og Frederikshavn. Butikkerne i Vendsyssel har flere år på bagen, og nu er tiden inde til, at Aalborg også skal have et SPORT ON TOP Sport Outlet.
 
– Vi glæder os rigtig meget til at åbne i Friis Aalborg Citycenter. Vi synes, der mangler en butik med sportstøj og sportssko til reducerede priser, og vi tror meget på den unikke beliggenhed midt i Aalborg sammenholdt med det gode mix af butikker, der er i Friis Aalborg Citycenter. Vi tilbyder sidste sæsons kollektioner til virkelig attraktive priser men har selvfølgelig også gode aktuelle partivarer. Og så er det altid sæsonaktuelle varer, vi har fremme, siger butikschef Mike Petersen.
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder