Europæisk spilindustri mødes i Aalborg

28 september, 2012 | 07:38
Arkiv

 
Danske og internationale computerfirmaer, distributører og investorer samles i de kommende dage i Aalborg, når Danmarks største konference inden for computerspil og forretning skydes i gang i Aalborg Kongres & Kultur Center.
 
Med næsten 100 deltagere fra den danske og internationale computerspilsbranche bliver luften ladet med inspiration og networking, når Danmarks største konference indenfor computerspil og forretning løber af stablen den 2-3. oktober i Aalborg Kongres & Kultur Center.
 
– Spilindustrien kører på fuldt tryk i Danmark, og især i Nord- og Midtjylland ser vi lige nu mange talentfulde spiludviklere. Konferencen sætter fokus på, hvordan branchen kan blive endnu bedre til at skabe vækst, omsætning og arbejde sammen på nye måder, siger sekretariatsleder Kristian Bang Nørgaard fra organisationen Shareplay, der er medarrangør af konferencen.
 
International hovedtaler
På konferencen vil der blandt andet være oplæg af Nicholas Lovell, som er grundlægger af spilbloggen Gamesbrief og forfatter af bogen ”How to Publish a Game”, der handler om distribution af computerspil.
 
– Vi er stolte over at kunne præsentere Nicholas Lovell som vores hovedtaler på konferencen. Han har et rigtig godt indblik i spilindustriens mekanismer og vil kunne give nye idéer til vækstskabende samarbejder mellem udviklere, distributører og investorer, siger Kristian Bang Nørgaard.
 
Udover en række inspirerende oplæg byder konferencen på paneldiskussioner, speeddating og workshops. Konferencen er arrangeret af Shareplay, BrainsBusiness, Computerspilzonen, InViO og Progressive Media.
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder