AaB skal genfinde effektiviteten

28 september, 2012 | 13:24
Arkiv

 
AaB skal forsøge at rejse sig efter nederlaget til Esbjerg, når det søndag eftermiddag gælder udekampen mod Silkeborg I.F.
 
AaB’s cheftræner Kent Nielsen ser frem til mødet med silkeborgenserne, der de seneste par sæsoner har været et meget velspillende indslag i Superligaen:
 
– Ganske vist har Silkeborg fået en pointmæssig skidt sæsonstart, men det er værd at bemærke, at man de seneste sæsoner har vist perioder med særdeles højt niveau, hvor man har været et af rækkens mest pasningsstærke hold.
 
– Det er den udfordring, vi står overfor, og vi skal for vores vedkommende tilbage på pointsporet, efter et opgør mod Esbjerg som snildt kunne være gået vores vej, siger Kent Nielsen.
 
– Vi anerkender imidlertid, at vi tabte til en effektiv modstander, og det er i virkeligheden det, fodbold handler om. Derfor fortsætter vi vores fokus som hidtil i sæsonen, og vi har en forhåbning om igen at levere en præstation, som rækker til point, lyder det fra Kent Nielsen, der har udtaget følgende 19 navne til dysten:
 
1 Nicolai Larsen, 2 Patrick Kristensen, 3 Jakob Ahlmann, 4 Lasse Nielsen, 5 Kenneth Emil Petersen, 7 Anders Due, 8 Rasmus Würtz, 9 Thomas Augustinussen, 10 Jeppe Curth, 11 Nicklas Helenius, 14 Mathias Wichmann, 17 Kasper Kusk, 20 Henrik Dalsgaard, 23 Nicolaj Thomsen, 26 Rasmus Thelander, 28 Hallur Hansson, 29 Rolf Toft, 30 Kayke og U/19 Liga-målmand Martin Hæsum.
 
Eneste ukampdygtige spiller i AaB’s Superliga-trup er målmand Carsten Christensen, mens Kasper Bøgelund og Nicholas Gotfredsen i den kommende weekend optræder på Danmarksserieholdet.
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder