Tre ugentlige afgange til Færøerne

27 september, 2012 | 07:17
Presse

 

Første gode nyhed til sommerprogrammet 2013 er i hus. Atlantic Airways med ekstra ugentlig afgang fra sommer 2013 og en længere periode.
 
Der er så henrivende skønt på Færøerne, med den fantastiske natur på de bakkede klippeøer, og det skal mange flere opleve i 2013, når Atlantic Airways til sommer tager hul på deres hid til største trafikprogram fra Aalborg. Og det vækker naturligvis stor, stor glæde i lufthavnen, hvor der er store forventninger til ruten.
 
– Det er rigtig positivt, og vi er selvsagt glade for, Atlantic Airways her går efter at udnytte noget af det potentiale, der er fra Aalborg Lufthavn. Atlantic Airways er en god partner gennem mange år, og det er super godt, de satser endnu mere på Aalborg, siger lufthavnsdirektør Søren Svendsen.
 
Husk at bestille rejsen hjem til jul. Du kan som noget nyt rejse til Færøerne d. 19. december 2012 og hjem igen d. 2. januar 2013
 
Første fly i 2013 letter 21. Juni og fortsætter hen over sommeren til 23. August
 
Der er fly fra Torshavn 15.00 lokal tid og fra Aalborg kl. 18.40 mandag, onsdag og fredag.
 
Billetterne er sat til salg:

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder