Det lille ædegilde – Reading på teaterkoncert

26 september, 2012 | 12:49

Kom og oplev to af Aalborg Teaters skuespillere og en musiker lave en reading på teaterkoncerten “Det lille ædegilde” torsdag den 27. september, kl. 21.00 på Transformator.
 
Lille Scenes ”Det store ædegilde” fik i foråret 2012 en lillebror, da Transformator valgte at lave en bag-om-kulisserne-forestilling om tre af birollerne. Men pga. instruktør- og konceptskifte på ”Det store ædegilde” blev forestillingen aldrig produceret.
 
Legendarisk forbrugskomedie
“Det Store Ædegilde” er en prisbelønnet fransk film af Marco Ferreri fra 1973. Her mødes 4 velhavende og midaldrende mænd med det klare mål for øje: de vil æde, drikke og hore sig ihjel i et orgie af lækre råvarer, det saftigste kød, de bedste vine, to prostituerede samt en gavmild skolelærerinde.
 
Filmen var et satirisk billede på det vestlige samfunds stigende forbrugerisme, der skabte stor røre og provokation. Men hvordan ser det ud i dag? Er vi blevet klogere? Eller dummere?
 
Spin-off
Transformators “Det lille ædegilde” er en såkaldt spin-off forestilling, der tager udgangspunkt i birollerne fra “Det store ædegilde” og omsættes tli en teaterkoncert.
 
Reading?
En reading er en speciel form for teater, hvor skuespillerne kun har været i øvelokalet ganske få gange (eller slet ikke), og har manuskriptet med på scenen. Derfor er det en helt anden form for umiddelbart teater, fordi materialet stadigvæk er nyt for skuespillerne, og der ikke er lavet faste aftaler og koreografier på forhånd.
 
Medvirkende
Musik af og med Anna Lystbæk
Tekst af Caspar Juel Berg
Skuespillere: Jakob Hannibal og Caspar Juel Berg
 
Tilmeld dig eventen på Facebook
 
Entré 30 kr / 1 klip
Dørene åbner kl. 20.30
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder