Cæcilie Norby på Aalborg Teater

26 september, 2012 | 06:09
Presse

 

Aalborg Teater gentager succesen fra sidste sæson, hvor Caroline Henderson gav en eksklusiv intimkoncert. Denne sæson er det Cæcilie Norby, du kan opleve på Store Scene søndag den 30. september kl. 19.30.
 
Danmarks jazzdronning
Cæcilie Norby er Danmarks store internationale jazz-dronning. Hun er blevet fejret af fans, kritikere og mange af verdens største musikere. Med sin fortid indenfor poppen og rocken i bl.a. gruppen OneTwo var hun i Europa en af de allerførste, der bidrog til at bygge bro mellem jazz og det unge, traditionelt rock-orienterede publikum. Hendes udgave af Life On Mars fik selveste David Bowie til at udtrykke sin respekt.
 
På Aalborg Teater skal publikum møde hende helt tæt på ved en intim jazzkoncert på højt, højt internationalt niveau. Til at akkompagnere sig på scenen medbringer Cæcilie Norby en trio bestående af Lars Danielsson, Morten Lund og Jacob Christoffersen.
 
Køb billetter til koncerten her

Del |

Relaterede nyheder

Mest læste nyheder

Seneste nyheder