Barrett på plads i Juventus

26 september, 2012 | 09:45
Arkiv

 
AaB’s aftale om salget af U/18-landsholdsspiller Jacob Barrett til de italienske mestre Juventus FC er blevet endeligt konfirmeret af det internationale fodboldforbund FIFA.
 
Jacob Barrett skiftede i realiteten til Torino-klubben 1. juli 2012.
 
AaB-direktør Lynge Jakobsen udtaler:
– Da Jacob endnu ikke er fyldt 18 år, har processen taget tid, men nu er transfer-aftalen endeligt effektueret.
 
– Jacob er endnu et produkt af vores stærke talentudvikling, men det er første gang, at vi sælger en spiller, der endnu ikke har optrådt på AaB’s førstehold, konstaterer Lynge Jakobsen og tilføjer:
 
– Det faktum fortæller både, at de store udenlandske klubber i dag tilknytter spillerne i en yngre alder, men også at vi i AaB er blevet endnu dygtigere til hurtigere at udvikle talenternes potentiale, og vi ønsker Jacob held og lykke med aftalen og glæder os til at følge hans fremtidige karriere.
 
Den 17-årige venstrekant er begejstret for at have fået chancen i Juventus:
 
– Det er drøm, der er gået i opfyldelse, og selvfølgelig kæmpestort for mig at skifte til Juventus, som har fulgt mig længe.
 
– Jeg håber naturligvis, at kunne fortsætte min udvikling og vil i den forbindelse gerne sige tak til AaB og alle de dygtige trænere, jeg har haft i klubben, lyder det fra Jacob Barrett.
 
Jacob Barrett, der kom til AaB fra samarbejdsklubben Arden som 14-årig, er foreløbig noteret for 11 U-landskampe for Danmark.
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder