New Yorkere giver deres bud på fremtidens Aalborg Øst

24 september, 2012 | 07:43
presse

 

20 studerende fra Columbia University i New York tager turen over Atlanten for sammen med AAU-studerende at komme med forslag til, hvordan fremtidens Aalborg Øst kan se ud.
 
 
– Columbia University ligger i New York-bydelen Harlem, som tidligere var kendt for sociale problemer og en høj kriminalitetsrate. Columbia har stor succes med at skabe god udvikling i nærmiljøet, og de vil nok kunne se en del paralleller mellem de udfordringer, de har set i Harlem, og de udfordringer, som Aalborg Øst står overfor, og derfor vil nogle af de løsninger, der er brugt i Harlem, måske også kunne bruges her, siger Martin Lehmann fra AAUs Institut for Planlægning.
Læs mere på AAU

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder