Islandshestens dag uden for Lindholm Høje

24 september, 2012 | 07:06
Presse

Uden for Lindholm Høje Museet arrangeres igen i år.
Uden for Lindholm Høje Museet arrangeres igen i år Islandshestens dag, hvor entusiastiske hestefolk med stor kærlighed til islandshesten mødes til fælles samvær. Til dagen er der udarbejdet et spændende program med rideopvisning og konkurrencer for børn og voksne til hest og der er boder med diverse hesteudstyr og foredrag. Arrangementet er for deltager og publikum en festlig og fornøjelig dag i naturskønne omgivelser. Der er gratis adgang til området og museet. Se mere om feriens aktiviteter på museets eller Heklas hjemmeside www.nihekla.dk Arrangør: Islandshesteforeningen Hekla i samarbejde med Lindholm Høje Museet.
 
 
Dato: Søndag den 30. september 2012
Tidspunkt: kl. 10-16
Sted: Lindholm Høje Museet , Vendilavej 11 , Nørresundby
Se mere her
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder